tirsdag, november 20, 2018

Ifø Spira Art - Toilet fra Ifø

Ifø Spira Toilet fra Ifø - Spira Art

Nyt toilet fra Ifø

Ifø er kommet med et nyt designet toilet, som de kalder Spira Art. Toilettet er helt uden skyllekant, så der ikke kan samle sig snavs, der hvor vandet skyller ned i toilettet. Spira Art er med Ifø duftsystem Fresh WC, som farver vandet blåt og har en afkalkende effekt. Selvfølgelig er toilettet med Ifø's super glasur Ifø Clean. Toilettet er designet af Knud Holscher og hans team på fabrikken Bromölla i Sverige.
Der er lagt vægt på rengøring, der er ingen skruehuller til monteringen, toilettet skal limes fast til gulvet. Ingen kanter som kan samle smuds og snavs. Indvendig i cisternen er der en plastikbeholder, som holder vandet, så der ikke dannes kondensvand på ydersiden af porcelæns overdelen. Dette gør også toilet lydsvagt, når toilettet fyldes med vand. Toilettet er naturligvis leveret med 4 og 2 liter skyl fra fabrikkens side. Det betyder, at du både sparer penge og har et miljøvenligt toilet. Ifø har også designet et nyt toiletsæde med hvid emaljeret beslag og soft close.

Ifø Spira Art - Fås også som en super lækker håndvask med bløde kanter. Med det samme tema som toilettet, ingen skarpe kanter, hvor der kan samle sig smuds og snavs. Håndvasken kan leveres både med og uden hul til vandhane. Håndvasken fås i målene 495 mm dyb og 600 eller 700 mm bred.

Du kan købe en udskiftning af Ifø Spira Toilet 6260 Rimfree her - Udskiftning af Ifø Spira ToiletIfø Spira Art Toilet med Fresh WCIfø Spira Art Toiletsæde med Soft Close

Læse mere om Jesper Bjeverskov Google+ og VESI VVS Google+. Du kan læse mere om mit vvs firma her - www.vesivvs.dk Kunne du tænke dig et tilbud på udskiftning af toilet og toiletsæde, kan du se et tilbud her = udskiftning af toilet


Populære indlæg