søndag, januar 25, 2015

Vandhane - billig udskiftning af vandhane

Ny vandhane

Skal du have ny vandhane

Hvis din vandhane trænger til udskiftning, så kan jeg anbefale dig en vandhane fra Oras. Vandhanen er af mærket Oras Optima 1714F berørings-frit med sensor og 6 V batteri. Vandhanen er med sensor, så man ikke behøves at rører ved armaturet, for at få vand ud. Dette gør at vandhanen er meget nem at rengøre. Oras Optima 1714F har ikke løft-op funktion til bundventilen.

Hvis du for brug for en ny bundventil til din håndvask. Kan jeg anbefale en, af mærket Grohe den er med klik-op funktion, man giver bundventilen et tryk ned, og bundventilen er lukket - super smart. Bundventilen passer til alle vaske. Se et billig tilbud på udskiftning af Oras sensor vandhane og bundventilbillig-vandhane-med-sensor-fra-oras
Oras Optima 1714F
Køb det billig hos vvs firmaet Vesi VVSSe billige tilbud og priser på vvs

Du er velkommen til, at kontakte vvs firmaet Vesi VVS og få et tilbud eller pris på dit vvs arbejde. Vesi VVS udfører alle former for vvs arbejde, nybyggeri, renoveringer og almindelig vvs service. Vesi VVS laver dagligt vvs arbejde i Frederikssund, Jyllinge, Slangerup, Stenløse og Ølstykke. Billig vvs mand Jesper Bjeverskov - G+ - Billigt vvs firma på Google Plus VESI VVS.

Populære indlæg